10 مرحله برای ایجاد شغل رستوران و تهیه غذا

0
78
شغل رستوران و تهیه غذا

آبرند: صنعت رستوران همچنان به شکوفایی خود ادامه می دهد. مطمئناً افراد بسیاری همچنان به خوردن غذاهای تهیه شده در خارج از خانه ادامه خواهند داد. با یک برنامه ریزی تخصصی می توانید یک کار رستوران و تهیه غذا موفق را شروع کنید.

نحوه راه اندازی رستوران و تهیه غذا

اگر در مورد نحوه افتتاح رستوران کنجکاو هستید، ما یک راهنمای ۱۰ مرحله ای را کمک به شما تهیه کرده‌ایم.

  1. مفهوم و مارک رستوران را انتخاب کنید.

هنگام راه اندازی رستوران، داشتن مفهوم و مارک مشخصی مهم است. کانسپت رستوران شما شامل سبک سرویس رستوران شما، غذاهایی که شما سرو می کنید و محیط رستوران شما است. این هویت، شخصیت و رسالت رستوران شما را تشکیل می دهد. نام تجاری شما یک نیروی نامشهود در مفهوم رستوران شما است.

بر اساس نام تجاری شما، اتاق غذاخوری شما باید از یک فضای خاص نشات بگیرد که مشخص کند شما با چه کسی ارتباط برقرار می کنید. این یک تجربه به یاد ماندنی و معنی دار را برای افرادی که مایل به بازگشت هستند، ایجاد می کند. انتخاب یک مفهوم منحصر به فرد و کاربردی که یک جمعیتی خاص را هدف قرار دهد، از مهمترین عوامل در ایجاد مفهوم و برند شما است.

آیا شما یک رستوران و تهیه غذا مجلل هستید که با گیاهان و گلهای دیوار را آراسته اید؟ آیا شما یک نورپرردازی کم نور با موسیقی آرام بخش مدام هستید؟ انرژی، انتخاب کلمات و توجه کارکنان شما به رستوران شما نیز ارتباط می دهد.

رستوران و تهیه غذا
رستوران و تهیه غذا
  1. برای رستوران و تهیه غذا موارد منو خود را انتخاب کنید

قبل از اینکه رستوران خود را باز کنید، می خواهید چند ماده اصلی غذایی را که منوی شما در آن قرار خواهد گرفت، تهیه کنید. تصمیم گیری در مورد منوی شما هنگام فهمیدن وسایل مورد نیاز، پرسنلی که استخدام خواهید کرد و جمعیتی که امیدوارید جذب کنید، مهم است.

در این مرحله، نیازی به طراحی منوی شما نیست و نیازی به تهیه دستورالعمل های شما نیست، مگر اینکه کل مفهوم شما موارد خاصی را مانند مکان پیتزا جدا کند. با این حال، شما باید ایده کاملی در مورد نحوه سرو غذای خود داشته باشید. بعداً در مراحل باز کردن رستوران، باید منوی خود را مهندسی کنید تا سود خود را افزایش دهید و به طور مداوم منوی خود را به روز کنید.

  1. یک برنامه تجاری برای رستوران بنویسید

نوشتن یک برنامه کاری دقیق برای رستوران برای رسیدن به سرمایه گذاران و درخواست وام رستوران برای شروع رستوران خود ضروری است. همچنین به شما در توسعه استراتژی خود کمک می کند و امکان سنجی جزئیات رستوران خود را جلب می کند. در زیر اجزای اصلی برنامه تجاری رستوران آورده شده است.

  • خلاصه اجرائی
  • نمای کلی رستوران و تهیه غذا و توضیحات
  • تحلیل بازار
  • پیشنهادات تجاری
  • مدیریت
  • استراتژی های بازاریابی و روابط عمومی
  • پروژه مالی

رستوران و تهیه غذا

۴- تأمین بودجه

کل هزینه های راه اندازی مورد نیاز برای شروع رستوران و میزان لازم برای عملکرد رستوران خود را به صورت روزانه تخمین بزنید. سپس باید بودجه خود را ایجاد و سال آینده را پیش بینی کنید تا بدانید که برای ماندن در تجارت چقدر نیاز دارید.

پس از این، ارزیابی کنید که چه مقدار پولی در اختیار دارید تا به عنوان بودجه راه اندازی از آن استفاده کنید و تعیین کنید که چه مقدار بیشتری نیاز دارید. به یاد داشته باشید هزینه های هر مجوز مورد نیاز خود را نیز درج کنید. برای تأمین بودجه هزینه های رستوران خود، متقاضی دریافت وام رستوران شوید.

۵- یک مکان را انتخاب کنید و یک فضای تجاری را اجاره کنید

هنگام انتخاب مکانی برای رستوران جدید خود، ویژگی های زیر از مهم‌ترین موارد است:

–  قابلیت مشاهده و دسترسی: مکانی را انتخاب کنید که توسط افرادی که در حال رانندگی یا پیاده روی هستند، دیده شود. همچنین باید به دنبال منطقه‌ای باشید که تعداد زیادی رهگذر را با پای پیاده یا اتومبیل به دست آورید. علاوه بر این، در نظر بگیرید که آیا پارکینگ و سهولت دسترسی با پیاده یا ماشین وجود دارد یا خیر.

– هزینه کار و حداقل دستمزد: مهم است که اطمینان حاصل کنید که هزینه های کار یک منطقه به سود شما نمی رسد. همچنین می خواهید ایده ای را در مورد کارمندان براساس موقعیت مکانی داشته باشید.

    – رقابت منطقه: برخی از رقابت های اطراف می توانند به بازاریابی کمک کنند. اما عاقلانه است که مسافت کافی داشته باشید که بتوانید سطح جامعی از مشتریانی را که به راحتی به مکان مشابه دیگری جذب نمی شوند، تضمین کنید.

۶- کسب مجوزها برای رستوران و تهیه غذا

برای افتتاح یک رستوران جدید، باید مجوزهای لازم را کسب کنید.

۷- تهیه کننده تجهیزات و مواد غذایی را پیدا کنید

برای اطمینان از موفقیت رستوران باید یک منبع مطمئن از تجهیزات و مواد تشکیل دهنده با قیمت مناسب ایجاد و نگهداری شود.

رستوران و تهیه غذا

۸- یک چیدمان رستوران طراحی کنید

هنگام راه اندازی رستوران، می خواهید به این فکر کنید که چگونه می توانید کل طرح خود را برای رسیدن به اهداف تعیین شده در فهرست و مضمون خود سازمان دهید. هدف اصلی شما باید ایجاد یک جریان منظم از جلو خانه به عقب، از میزبان پذیرنده تا راه برگشت به آشپزخانه باشد. پس از ایجاد طرح اولیه شما می توانید اتاق غذاخوری خود را طراحی و تزئین کنید.

۹- استخدام کارکنان مناسب

یک قدم مهم در افتتاح یک رستوران استخدام کارمندان برای انجام کار رستوران شما است. قبل از استخدام کارمندان، تمام نقش هایی را که باید در رستوران خاص شما پر شود، در نظر بگیرید. این ممکن است شامل مدیریت و سرپرستان منابع انسانی، خرید مواد غذایی و آشامیدنی، تهیه و ذخیره محصولات، تهیه غذا، غذاهای خدماتی، تمیز کردن مواد غذایی و ظرفشویی، بازاریابی و فروش، روابط عمومی، حسابداری و حسابرسی و خدمات بار باشد.

اگر چه این لیست بسته به نیازهای منحصر به فرد تجارت رستوران شما متفاوت خواهد بود، چند موقعیت اساسی وجود دارد که احتمالاً هنگام باز کردن رستوران خود باید آنها را داشته باشید:

  • آشپز اجرایی
  • مدیر کل
  • سرآشپز
  • آشپزهای آماده
  • سرورها
  • متصدیان
  • میزبان
  • دونده ها و کارفرمایان غذا
  • ماشین ظرفشویی

۱۰- رستوران خود را تبلیغ کنید

تبلیغات به دلایل مختلف بسیار مهم است. قبل از هر چیز، مشتریان آینده نگر باید بتوانند اطلاعات اساسی در مورد رستوران شما پیدا کنند. ثانیاً، آنها باید در امتحان کردن غذای جدید شما احساس شور و شوق کنند.

حرف آخر

تاسیس رستوران و تهیه غذای جدید ممکن است یک کار دلهره آور باشد. با این حال، صنعت رستوران در حال رشد است و روند خدمات مواد غذایی همچنان به دلیل تنوع، همیشه جاگیزین کردن غذای فوق العاده دیگر وجود دارد. با برنامه ریزی دقیق و اجرای موفق ایده های منحصر به فرد خود، تجارت رستوران شما می تواند شکوفا شود.

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید