عمومیمقالات

چگونه 3 شیرینی‌پز در طول همه‌گیری چرخیدند و شروع به کار کردند Hustles جانبی موفق

چگونه ۳ شیرینی‌پز در طول همه‌گیری چرخیدند و شروع به کار کردند
Hustles جانبی موفق

در سه سال گذشته، ما شاهد محورهای زیبا، انحرافات و جهش های ایمان در تقریبا هر بخش از تجارت. شاید هیچ مثالی بهتر از دنیای شیرینی‌پزی برای این موضوع وجود نداشته باشد، جایی که ورود به DM‌های شخصی اغلب معادل درآمد خود به خود است.

به آن سفارش‌های وب‌سایت و رویدادهای پاپ آپ اضافه کنید، و مدل دسر سنتی از آجر و ملات به هیجان‌های جانبی خلاقانه—و اغلب، کنسرت‌های تمام وقت—جایی که سرآشپزها در آن شات می‌گویند.

شیرینی‌پز شدن در طول همه‌گیری

مسیر کارآفرینی رویای مادام العمر برای جسیکا مینگی از شکلات بورو، که پس از اخراج از کارش در رستوران مشهور نیویورک دانیل در ابتدای سال، شروع به فروش بنبون از آپارتمان خود در بروکلین کرد. همه گیر.

او به یاد می‌آورد: «جلوه‌ها کمتر و کمتر می‌شدند. سپس به ما گفتند که دیگر سر کار نیاییم. یک شبه اتفاق افتاد.”

در طول ۱۴ سال حرفه آشپزی خود، او همیشه فکر می کرد که به راحتی به ایجاد یک کسب و کار، اما بیماری همه گیر جدول زمانی او را تسریع کرد. او از پس انداز خود برای خرید تجهیزات شکلات سازی استفاده کرد و شروع به گرفتن عکس از بنبون های خود کرد که دوستان در اینستاگرام به اشتراک گذاشتند.

مینگی می‌گوید: «من خوشبختم زیرا در نیویورک زندگی می‌کنم. «مردی در بلوک من از پنجره‌اش پیتزا می‌فروخت و افراد زیادی در شهر در حال تحویل در شهر بودند. من هرگز نمی‌توانم کاری را که در هیچ شهر دیگری انجام می‌دهم انجام دهم.»

تبدیل اشتیاق به حرفه

سنت بارمن جفری مول جونیور چندین سال است که به نان‌سازی به عنوان یک سرگرمی مشغول است. . اما مکث بیماری همه‌گیر در کار تمام وقت او باعث شد که اشتیاق او به کسب‌وکاری تبدیل شود که هنوز هم به عنوان یک شلوغی جانبی پررونق.

در عملیات نان کراست بالا فقط آخر هفته، او پیکاپ و تحویل انواع نان، از جمله فوکاچیا، درد کمپاین، فرنی جو دوسر و گندم آفتابگردان.

مول می‌گوید: «من همیشه جذب موقعیت‌هایی با استقلال بیشتر شده‌ام. اما در آخر هفته ها شدید می شود. من دو روز در هفته آماده سازی بار و دو روز در هفته بارتن می کنم. روز جمعه، ساعت ۴ صبح از خواب بیدار می شوم تا خمیر مایه ام را شروع کنم، همه چیز را برای تحویل گرفتن در روز شنبه می پزم، و یکشنبه صبح، سفارشات را می پزم و آنها را تحویل می دهم، سپس به خانه پلانترز سر کار می روم.

پیدا کردن جایگاه خود به عنوان یک شیرینی پز

اگرچه ممکن است بدیهی به نظر برسد که انجام کاری که دوست دارید بهترین گزینه است، اما اغلب از نظر مالی چالش برانگیز است. اما این چیزی است که هر روز شیرینی‌پز سیاتل الیه دیویس را هدایت می‌کند. در تجارت او، شیرینی جادوی سیاه.

دیویس، که سابقه ای در روانشناسی بالینی دارد، اذعان می کند که هرگز به اندازه ای که برای خودش کار می کند، خوشحال نبوده است، اما هرگز انتظار نداشت که فشارهای جانبی او به یک کنسرت تمام وقت.

او می‌گوید: «من در یک مغازه نان‌فروشی کار می‌کردم، و وقتی همه‌گیری شیوع پیدا کرد، تعطیل شد. “قرار بود پاییز سال بعد به ولز بروم و مقداری پول برای آن پس انداز کرده بودم، و این زمانی بود که تصمیم گرفتم وارد کسب و کارم شوم و آن را به یک کار تمام وقت تبدیل کنم.”

خوشبختانه، او قبلاً به‌عنوان دانشجو در آکادمی آشپزی سیاتل آزمایش‌های بتا انجام داده بود. در مرحله بعد، او در جایگاه خود قرار گرفت.

او می‌گوید: «یک قنادی داشتیم که در آن چیزهایی را به بقیه دانش‌آموزان کالج مرکزی سیاتل می‌فروختیم. من شروع به ساختن ماکارون گوزن شمالی و آدم برفی کردم و آنها به سرعت فروختند. من عاشق ساختن دقیقا همان چیزی بودم که می خواستم بسازم، بنابراین شروع به نقاشی ماکارون کردم. من همچنین مشغول تهیه چای [طعم‌ها] و دم کرده گل بودم و مردم واقعاً آنها را دوست داشتند، بنابراین از ۱۵ مورد در منوی بازشو به تمرکز روی ماکارون‌ها رفتم. من شروع به فروش ماکارون‌های نقاشی شده با دست خود به چای‌خانه‌ها و قهوه‌خانه‌های مختلف در سرتاسر شهر کردم و جامعه کوچکم را با کسب‌وکارهایی که عمدتاً متعلق به زنان و دگرباش بود، ساختم.»

چگونه یک کارآفرین شیرینی پزی شویم

هر سه این سرآشپزها نقطه شیرین خود را به عنوان کارآفرین پیدا کرده اند. در اینجا پنج نکته برتر آنها برای شروع کنسرت سرآشپز شیرینی پزی آورده شده است.

۱٫ تا حد امکان تنوع ایجاد کنید.

دیویس که بخش زیادی از درآمد خود را از عمده فروشی به دست می آورد، برای تولد، سالگرد و عروسی، پاپ آپ ها و سفارشات ویژه انجام می دهد. او قصد دارد کلاس‌های پخت زنده و محتوای آنلاین جایزه ارائه دهد، جایی که اعضای پولی می‌توانند ویدیوها را در صورت درخواست تماشا کنند.

مول، که در کافه‌ها و کافی‌شاپ‌های محلی، ساندویچ‌های پاپ‌آپ می‌سازد و محصولات جانبی مانند سبزیجات تخمیر شده، کره‌های آجیلی، تکه‌های شکلات چاودار و کوکی‌های کنجد سیاه را می‌فروشد، می‌گوید که نان به تنهایی هزینه‌ها را پرداخت نمی‌کند. او می‌گوید: «مکان‌هایی که فقط نانوایی هستند، درآمدی کسب نمی‌کنند مگر اینکه کار دیگری برای تکمیل آن انجام دهند.

۲٫ نترسید که به عنوان یک کار فرعی شروع کنید، سپس رشد کنید.

مول، که در حین کار تمام وقت، یک شلوغی جانبی وقت‌گیر دارد، می‌گوید سبک زندگی‌اش به شرایط بسیار دشوار پرتاب شاتل فضایی برای حرکت صحیح نیاز دارد.

او اذعان می‌کند: «من این تجمل را ندارم که اگر مشکلی پیش بیاید، شکست بخورم». “من یک روز دوست دارم این بزرگتر شود، اما انجام آن در داخل خانه خوب است، زیرا اجاره بها پرداخت می شود، و من هر آنچه را که نیاز دارم اینجا دارم. اما خوب است فری داشته باشم که بتوانم همزمان بیش از دو قرص نان درست کنم.”

۳٫ محدودیت های خود را بشناسید و فناوری مناسب خود را بیابید.

مول می‌گوید: «من می‌توانم فروشگاه آنلاین خود را در هر زمانی تعطیل کنم و ایده خوبی از ظرفیتم و آنچه مسئولانه می‌توانم انجام دهم، داشته باشم. «Square ابزاری عالی برای داشتن آن اتوماسیون و غرق نشدن بوده است. من دوستانی دارم که تمام سفارش‌های خود را از طریق پیام‌رسانی مستقیم اینستاگرام انجام می‌دهند، و من نگران دریافت سفارش‌های زیاد هستم. Square به من کمک می‌کند شب‌ها بخوابم.”

۴٫ زیرک باشید و در صورت نیاز به چرخش ادامه دهید.

در آغاز همه‌گیری، تجارت الکترونیک نان و کره مینگی بود، اما از آنجایی که شکلات به گرما حساس است، در ماه‌های گرمتر فرصت حمل و نقل محدودی داشت. پس از نوشتن در مورد در واشنگتن پست، تقاضا برای بنبون های او بسیار زیاد بود، او توانست بودجه ای را برای یک آجر و ملات به اندازه عروسک در محله گرین پوینت بروکلین جمع آوری کند، و خلاقیت های خود را در پشت شیشه به نمایش بگذارد. مانند جواهرات خوراکی.

او می‌گوید: «من به عمده‌فروشی فکر کردم، اما احساس کردم اگر پنجره‌ای وجود داشته باشد و مردم بتوانند [محصولات من] را ببینند، خودش به فروش می‌رسد. «ارتباط با جامعه باورنکردنی بوده است. من در طول کووید بسیار منزوی بودم، بنابراین این یک قطعه مهم برای من بوده است.»

۵٫ به تمرین ادامه دهید.

مینگی می‌گوید: «نان و شکلات هر دو محصول فنی هستند که باید زمان زیادی را با آنها بگذرانید تا در آنها خوب شوید. برای من، بونبون ها مانند عکاسی آشنایی داشتند. در اتاق تاریک، شروع به دیدن چیزی می کنید که شکل می گیرد. در بنبون هم همین رضایت را دریافت می کنید. رستوران‌ها به من اجازه نمی‌دادند کار شکلات‌سازی زیادی انجام دهم، بنابراین سؤالات زیادی پرسیدم و سال‌ها صرف تمرین کردم.»

این مقاله در اصل در مارس/آوریل ۲۰۲۳ منتشر شد مجله SUCCESS. عکس از Aliyah Davis

cd040f77d63bfccfa6485fde366f0dae?s=150&d=mp&r=g - چگونه 3 شیرینی‌پز در طول همه‌گیری چرخیدند و شروع به کار کردند
Hustles جانبی موفق

استفانی الیس یک نویسنده غذا و سفر، و همچنین استراتژیست روابط عمومی و خالق محتوا برای شرکت خود است. او خطوط فرعی در واشنگتن پست، بی بی سی سفر، خوب غذا خوردن، Saveur و موارد دیگر دارد و مشتریان او عبارتند از رهبران فکری در امور مالی، برندسازی، مراقبت‌های بهداشتی و فضای غذا و نوشیدنی، با یک بازیکن سابق NBA و شرکت مجرای کار که برای اندازه‌گیری خوب به این سمت می‌روند. می‌توانید در stefanieellis.com یا در اینستاگرام @۴۰somethingunicorn.

منبع :
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
امکان ها مجله اینترنتی سرگرمی متافیزیک ساخت وبلاگ صداقت موتور جستجو توسعه فردی