هک بهره وری که غذاها را غیرممکن می کند ممکن است
هک بهره وری که غذاها را غیرممکن می کند
ممکن است
به پروژه بنیانگذاران شرکت خوش آمدید پادکست با Alexa Von Tobel، جایی که ما داستان هایی از کارآفرینانی که آینده را می سازند را برای شما آورده ایم. به داستانهای جرات، الهام و انگیزه گوش دهید که افراد و شرکتهای پیشرو در فناوری را مشخص میکند. هر هفته، کتاب بازی حرفهای بنیانگذاران را بررسی میکنیم و کشف میکنیم که چه چیزی باعث میشود که آنها تیک بزنند. در آخرین قسمت:
چگونه با پت براون از غذاهای غیرممکن دنیا را بهتر کنیم
در سال ۲۰۱۱، زمانی که پت براون از سمت خود به عنوان استاد بیوشیمی در استنفورد مرخصی گرفت، دههها را سپری کرده بود تا در جهان اثر مثبتی ایجاد کند. او فناوری ابداع کرده بود که امکان نظارت بر فعالیت همه ژنهای یک ژنوم را فراهم میکرد، که این یک پیشرفت بزرگ در تحقیقات سرطان است. اما در طول تعطیلات خود تصمیم گرفت به اثرات زیست محیطی دامپروری بپردازد. غذاهای غیرممکن را وارد کنید، که اکنون در هزاران خواربار فروشی و رستوران در سراسر کشور موجود است. براون به اشتراک میگذارد که چرا او در مأموریتی است تا تا سال ۲۰۳۵ به طور کامل استفاده از حیوانات را در فناوری غذا جایگزین کند، چرا استراتژی اولیه غیرممکن برای ورود به بازار بر سر آشپزهای برتر متمرکز شده است، و اینکه چگونه دویدن در مسیر و مقادیر زیاد قهوه به سفر کارآفرینی او کمک میکند.