Uncorking the Dream: Founding Ampersand Estates در
کشور شراب استرالیا
ملیسا بل، ۴۱ ساله، اولین باری را به یاد می آورد که از یک ملک ۱۳۸ هکتاری در نزدیکی لبه جنوب غربی استرالیا، در ۱۸۶ مایلی جنوب استرالیا بازدید کرد: «این وضعیت کمی بد بود. پرت این در سپتامبر ۲۰۲۰ بود، نه سال پس از آن که بل کار خود را با Deloitte در لندن ترک کرد و به سراسر جهان نقل مکان کرد تا برای یک شرکت کوچک محلی به نام Velrada کار کند.
موقعیت مکانی ایدهآل بود: در اعماق چیزی که بل آن را «سبد غذایی استرالیا» مینامد، جایی که ۸۰ درصد آووکادوهای این کشور رشد میکنند و ۹۹ درصد ترافلهای سیاه پریگورد در جهان شکار میشوند (پنج برابر بیشتر از آنچه که میآید). خارج از فرانسه)، با منطقه شراب معروف رودخانه مارگارت در نزدیکی آن. بل، با نگاهی به زیباییشناسی نه چندان بکر املاک، راهی برای پرورش آن به چیزی بهتر دید.
فقط بیش از یک سال بعد، در دسامبر ۲۰۲۱، بل به همراه دوست قدیمی و شریک تجاریاش. Corrie Scheepers—این ملک را بهعنوان Ampersand Estates، جدیدترین تاکستان و شرابسازی استرالیای غربی بازگشایی کرد. علاوه بر میزبانی رویدادهایی مانند عروسی ها و کنفرانس ها، این املاک امکانات اقامتی و البته غذاخوری نیز دارد. مهمانان می توانند شب را در سه کلبه مزرعه ای مدرن مشرف به تاکستان بمانند. اتاق مزه دارای یک آلاچیق در فضای باز مشرف به حوض است.
از ابتدایی ساده
اگرچه مالک ممکن است اکنون این مکان بتنگر برای او مانند طبیعت ثانویه به نظر برسد، بل همیشه برای پیمایش یک سبک زندگی مرفه کار آسانی نداشت. اولین باری که به یک سفر کاری رفتم، مجبور شدم با همسرم تماس بگیرم و از او بپرسم که سرویس اتاق چگونه کار می کند. مثلاً وقتی آن پسر آمد، من چه کار کردم؟ آیا با پولی که در [دستم بود] دستش را دادم؟ بل می گوید من فقط نمی دانستم. “من به سختی در هیچ هتلی اقامت گزیده بودم، چه رسد به اینکه سرویس اتاق سفارش داده بودم.”
بل ابتدای کودکی خود را در پارک تریلر بیلوکسی، می سی سی پی گذراند. پس از اینکه پدرش، کارگری که گلخانه میساخت، دچار حادثه شد و متوجه شد که میتواند تنها یک تصادف با خانوادهاش تامین کند، به خدمت سربازی رفت. این خانواده را به آلمان و انگلیس برد. بین ۵ تا ۱۸ سالگی، بل در خارج از ایالات متحده زندگی میکرد.
بل میگوید: «والدین من این را فرصتی برای خودم و خواهرم میدانستند تا همه چیزهایی را که اروپا ارائه میداد تجربه کنیم.
این سفرها با تعطیلات مجللی که اکثر مردم با شنیدن مقاصدی مانند پاریس و ونیز تصور میکنند بسیار دور بود. بل سفر در سرتاسر اروپا را با یک استیشن واگن قدیمی، خوابیدن در چادرها و زندگی در ساندویچ های کره بادام زمینی در حین تور ایتالیا و یونان توصیف می کند.
با این حال، درست مانند اکثر افرادی که می توانند کمی از جهان را ببینند، بل از این تجربیات بیباکتر و آماده برای ماجراهای بیشتر. او میگوید: «من میدانم که زندگی نه چندان زیاد [و داشتن] از یک پسزمینه بسیار فروتن چگونه است. “من حاضرم ریسک کنم، زیرا تقریباً از هیچ چیز نیامده ام.” /h2>
در ۲۳ سالگی، بل دو سال را به عنوان یک داوطلب سپاه صلح در اوکراین گذراند، جایی که در مورد تولید ودکا از خانواده میزبانش که آن را از سیب زمینی تقطیر می کردند، یاد گرفت. او به تازگی از دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن با مدرک کارشناسی ارشد در روابط و امور بینالملل در سال ۲۰۰۵ فارغالتحصیل شده بود.
سالها بعد، زمانی که به استرالیا آمد تا برای آن شرکت کوچک محلی کار کند. ولرادا، شیپرز، بومی آفریقای جنوبی را که در مزرعه مرکبات و نیشکر بزرگ شده بود، ملاقات کرد. آنها Velrada را با هم ترک کردند تا یک شرکت مشاوره به نام The Terrace Initiative را در سال ۲۰۱۴ در پرث راه اندازی کنند. پس از گسترش به دفاتر در ولینگتون و اوکلند، نیوزلند، و همچنین کیپ تاون، آفریقای جنوبی، آنها شرکت را در سال ۲۰۱۹ فروختند.
«این فانتزی وجود دارد که داشتن یک بل می گوید کارخانه شراب سازی مانند یک رویاست. و، البته، ما این کار را برای سرگرمی و اشتیاق انجام می دهیم، اما این یک تجارت است. باید سودآور باشد. این چیزی نیست که ما بیوقفه برای سرگرمی انجام دهیم و پول نقد را در آن غرق کنیم.”
در Deloitte و Velrada، بل احساس کرد که تعیین و دستیابی به اهداف شخصی را از دست داده است. خوداشتغالی به او این امکان را داده است—اما تنها رئیس بودن معایبی نیز دارد.
“لذت و مشکل کارآفرینی… این است که شما کاملاً مسئول شکل کل کار خود هستید. “نقاط منفی آن این است که اگر اوضاع اشتباه شود، هیچ کس دیگری مقصر نیست.”
بل اذعان می کند که ورود به یک صنعت جدید یک ریسک بود، اما نتیجه داد. او موفقیت آنها را با امپرساند استیتز تا حدی به سالها تجربه مشاوره خود و شیپرز نسبت می دهد تا از آن در هنگام ورود به طرف دیگر استفاده کنند – آنها آماده و مایل بودند که آستین ها را بالا بزنند و این دانش را به کار ببرند. اما بیشتر، بل به این واقعیت اشاره میکند که آنها هرگز چشم از رویای خود برای ساختن بهترین شراب در استرالیا و برداشتن گامهایی برای تحقق آن برنداشتهاند.
«یکی از اصول اداره یک تجارت این است که شما بل می گوید باید یک تیم بزرگ داشته باشیم. “شما باید یک مناسب بازار محصول قانع کننده، یک پیشنهاد قانع کننده برای مشتری خود داشته باشید. ما بیرون رفتیم تا بهترین شرابساز در استرالیای غربی را پیدا کنیم. “این در مورد یافتن تیم مناسبی است که مایل است با شما به سفر برود.” با علاقه: Rainfall Distillery
امروز، Ampersand در حال انتقال به جایی است که ۹۰% انگور در آن کشت میشود و کنترل بیشتری بر کشت انگور به املاک میدهد. Bell and Scheepers همچنین Rainfall Distillery را راه اندازی کرد که در همان سایت جین و ودکا تولید می کند و مواد اولیه را از مناطق جنوبی اطراف تهیه می کند. منطقه جنگل ها آنها در حال انتقال از برق معمولی به انرژی خورشیدی هستند.
بل میگوید: «من عشق دیرینهای به شراب داشتم، اما احتمالاً بیشتر به ودکا و جین علاقه داشتم. که عملیات در کارخانه شراب سازی، تقطیر و شرکت را انجام می دهد، در حالی که شیپرز به دنبال رشد تجارت، شکل دادن به فرصت های جدید و ارائه به مشتریان جدید است. من ۱۰ سال به کوری [شیپرز] گفتم که باید ودکا درست کنیم. و او مدام به من می گفت، “خب، ما صاحب یک شرکت مشاوره هستیم.” و بنابراین، وقتی دیگر صاحب یک شرکت مشاوره ای نبودیم، به این نتیجه رسیدم که زمان آن رسیده است که با یک وعده ۱۰ ساله پول نقد کنم.”
در ژوئیه ۲۰۲۳، Rainfall توزیع بین المللی را در بازارهای سنگاپور و آسیای جنوب شرقی آغاز کرد، و به دنبال آن ایالات متحده با یک جین باران استرالیایی و Scarlet Bottlebrush تزریق شد. در دیگری، پینو نوآر و توت فرنگی. ودکاها با مرکبات ارثی، باران استرالیایی و ماکادمیا برشته شده با عسل کاری دم کرده اند. Rainfall همچنین در شرف راه اندازی یکی از اولین جین های تک استراتی در جهان است، جایی که تمام مواد تشکیل دهنده آن نه تنها از منطقه، بلکه از منطقه تامین می شود.
«آنچه Ampersand و Rainfall Distillery به ما داده اند بل میگوید حتی تجربه عمیقتری در نحوه ارائه چیزی بزرگ و پیچیده. افراد زیادی هستند که تحصیلات خوبی دارند، اما در واقع تجربه واقعی و عملی داشتن پوست خود را در بازی پیرامون مدیریت، تامین مالی و ارائه یک پروژه نداشته اند.”
Ampersand Advisory: یک دایره کامل
کمی پس از باز شدن Ampersand Estates برای عموم، در دسامبر ۲۰۲۱، Bell and Scheepers بازگشتند به ریشههای مشاورهای خود رسیدند و یک شرکت مشاوره بوتیک جدید را راهاندازی کردند، Ampersand Advisory، که به هیئتمدیرهها و رهبران ارشد کمک میکند تا بزرگ و پیچیده را ارائه دهند. پروژه هایی با جاه طلبی ها و ارزش هایی که حول محور پایداری ساخته شده اند. چیزی که مشتریان را جذب شرکت میکند این است که بل و شیپرز نیز کسبوکاری را اداره میکنند—یک یافته نادر در کسب و کار مشاوره.
اگرچه میتوانست امکان پذیر باشد، پس از اینکه او و شیپرز شرکت خود را فروختند، بازنشسته شدند. در سال ۲۰۱۹ هرگز گزینه ای برای بل نبود. او می خندد: “به سرعت فهمیدم که بازنشستگی در ۳۸ سالگی برای من مناسب نیست.” “من در قلب ۱۰۰٪ یک کارآفرین هستم.”
این مقاله در ابتدا در سپتامبر/ اکتبر ۲۰۲۳ ظاهر شد مجله SUCCESS. > عکسها توسط ©SHOT BY THOM/Courtesy of Ampersand Estates.
هنسن نویسنده ای اهل ویسکانسین است که سالخوردگی را دوست دارد. پنیر چدار.